Sunday, February 3, 2013

First Giveaway By Wawa Rosli

Hari ni blogwalking to Wawa Rosli blog dan jumpa dengan giveaway ini.



So, penulis ambik keputusan untuk join giveaway diatas. Syarat yang dikenakan pun tak susah dan hadiahnya pun menarik (boleh bagi pada isteri, itupun kalau dapat hadiah tu cuma penulis tak berapa pasti bagaimana cara pemilihan pemenang oleh pihak penganjur. Itu penulis serahkan pada kebijaksanaan penganjur.

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut:-
  1. Follow Blog Wawa Rosli - Done. Both on Google+ and Google Friend Connect.
  2. Klik Like Fanpage Wawa - Done.
  3. Tulis tajuk "First Giveaway By Wawa Rosli " dan copy banner GA - Done.
  4. Bagitau salah satu perfume yang korang nak - Maria Sharapova, Done.
  5. Korang bebel lah apa yang patut tentang GA nie kat kawan blogger korang yang lain - Okay.
  6. Last skali, link kan entry GA ni kat ruangan komen Wawa - Done.
Tarikh mula untuk giveaway ini adalah pada 2hb Februari 2013 dan akan berakhir pada 28hb Februari. Penganjur akan membuat pengumuman pemenang giveaway pada 29hb Februari 2013 (tapi penulis rasa ini adalah satu kesilapan dari pihak penganjur kerana untuk tahun 2013 ini, tiada tanggal 29hb.

Sekian.

Sent from my Samsung mobile device via Celcom Mobile Internet.

3 comments:

  1. http://softness-self.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    jemput join, lebih 60 hadiah :D

    ReplyDelete
  2. Terima ksih abg Amir...maaf atas segala kesilapan. . wawa dah tukar tarikh kpd 1 march 2013 nie...gud luck k!!!

    ReplyDelete

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.