Sunday, January 13, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Hari ni terjumpa satu giveaway dari blog Wantie's Life dan tergerak lak hati untuk join sama. Syaratnya pun tak susah cuma ada satu syarat sahaja yang mungkin tak memenuhi kriteria iaitu Google+ sebab aku tak guna Google+ ni.

GiveAway nie bermula dari 9hb Januari 2013 hingga 9hb Februari 2013.

Tag member:-
1. A Cook's Life
2. ini blog ejaMaria

Sekian.

*Klik pada banner untuk join*

42 comments:

  1. ..saya singgah..:-)..good luck bro..

    ReplyDelete
  2. Thank you reerynn kerana meninggalkan jejak di sini. Jarang orang komen blog ni. Hehehehe.. :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang same...goodluck!!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. sheila dtg dari segmen yg sama. good luck!
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  5. IeJa Md Sah, thank you sebab sudi singgah ke blog ni. Kunjungan ke blog anda akan menyusul sebentar lagi.

    ReplyDelete
  6. Sheila Salim, terima kasih sebab datang ke blog ini. Done following you.

    ReplyDelete
  7. Photographer..wah..minat yang sama ni/ Boleh belajar dari awak....

    Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  8. Hanif Idrus, You are most welcome. Mana-mana yang boleh share pasal photography, kita share lah.

    ReplyDelete
  9. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sertakan blog saya dalam bloglist saudara. Saya pun sudah senaraikan blog saudara dalam blog list saya dibahagian "Blog thay I read"

      Delete
  10. Gud luck.! BW kt cni.. dari segmen yang sama =) if sudi , follow saya ye.! =)

    fasyrah89.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Sorry sebab baru berkesempatan nak balas komen ni. InsyaAllah.. jap lagi saya follow..

      Delete
    2. Now already started following your blog (http://fasyrah89.blogspot.com)

      Delete
  11. singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab singgah blog saya. Kunjungan timbal balik akan menyusul sekejap lagi.

      Delete
    2. Now already started following your blog (http://www.mizruha.com) and put your blog in my bloglist.

      Delete
  12. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah blog saya yang tak seberapa ni. Fyi, your blog been followed by me since last week if I'm not mistaken.

      Delete
  13. selamat join giveaway, sambil follow dab BW

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. singgah balas kunjungan sini.
    follow sini jgk..

    happy blogging! good luck >____<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sebab singgah sini. Good luck to you too.

      Delete
  15. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana meninggalkan jejak disini. All the best to you too.

      Delete
  16. lawanyer gambar kat instagram awk.
    **kalau free, off lah word verification.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad you like them. Yep, saya baru offkan word verification. Dulu banyak "robot", tu sebab saya set word verification. Since now Blogger dah improve their comment section, so I agreed with you to set the word verification to OFF. 

      Delete
  17. sy dari segmen sama. and follow already. thnx follow blog sy. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Bertambahlah seorang lagi kawan blogger. Thanks.

      Delete
  18. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  19. salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
    jom komen syasya pulak okeh

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
  20. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  21. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  22. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari
    follow sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    jom komen blog sy juga

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    andai sudi, follow blog saya juga

    ReplyDelete
  25. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen sama and follow already..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama
    Follow

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  28. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  29. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  30. salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

    ReplyDelete
  31. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.