Sunday, 11 April 2010

Gambar-gambar dalam phone

Gambar-gambar ni diambil masa bulan 3 yang lalu. Masa ni tengah tunggu Mummy beli KFC kat Bandar Baru Rinching, Semenyih. Kat luar KFC tu ada taman permainan. My kids apa lagi, kalau dah nampak playground, sure merayu-rayu punya nak gi main kat situ. KFC ni berkembar dengan Pizza Hut actually. Lebih kurang yang ada kat Wangsa Maju tu.




Gambar atas kanan: Aqil baru belajar nak naik kuda. Gambar atas kiri: Allya tersenyum lebar sambil pegang adik dia, Aqil. Gambar bawah kanan: Syafiq tak sabar nak gi melompat, tapi sebelum melompat, dia kena jaga adik dia untuk ambik gambar. Gambar bawak kiri: Irfan dengan gaya nak terjun, memang payah nak ambik gambar dia ni.

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.