Sunday, August 4, 2013

Kad raya dari Abe Kie


Assalamualaikum wbt

Hari ni check peti surat, ada sepucuk surat yang ditujukan kepada penulis. Nampak gaya macam kad raya. Di bahagian stem telah di cop dari Kota Bharu. Tengok belakang ada di tulis daripada siapa.

Bila tengok nama, cuba relate pula dengan blogger, marzuki zainuddin... jukdin... kota bharu... hmmm.. sah dari Abe Kie.



Terima kasih diucapkan kepada Abe Kie yang bersusah payah menghantar kad raya ini pada penulis. Bukan senang nak terima kad raya sekarang ni.

Penulis sekeluarga juga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada Abe Kie sekeluarga. Maaf Zahir dan Batin.

Sekian.


posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. syukurlah kad raya tu dah sampai kat amir. terima kasih atas ucapan selamat hari raya tersebut. bersama kita meraikan kemenangan berpuasa selama sebulan nanti. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dah sampai 2 atau 3 hari lepas cuma hari ni je check peti surat dan baru perasan. Terima kasih sekali lagi pada abe kie.

      Delete
  2. Replies
    1. Bunda kena masuk kontes yang abe kie anjurkan.. baru dapat kad raya. Hehehe..

      Delete
  3. Assalamualaikum....
    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Semoga bergembira disamping keluarga tercinta. Maaf zahir & batin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga utk BM dan keluarga.

      Delete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks hanif sebab sempat singgah di blog ni walaupun sibuk beraya. Selamat hari raya aidilfitri juga kepada hanif dan keluarga.

      Delete
  5. tahun ni saya dapat 1 je kad raya.. niat nak hntar kat kwan blogger pun tak kesampaian..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.