Sunday, 27 October 2013

HDR - rumah teres

Assalamualaikum wbt.

Ini pula gambar yang diedit sambil tunggu anak-anak dan isteri bersiap-siap untuk ke Hospital Slim River, Perak. Kami nak pergi melawat ibu kepada abang ipar yang dikhabarkan kena stroke.

Ini adalah gambar rumah teres. Suasana di hadapan rumah di pagi Ahad.

Ini pula gambar yang sama seperti diatas tapi telah diedit ke hitam putih. Gambar ini telah di upload ke Instagram kepunyaan penulis.

Sekian.

12 comments:

  1. Pandai mengedit gambar...sungguh menarik!

    ReplyDelete
  2. mcm lukisan je tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun setuju, nampak macam lukisan.

      Delete
  3. yelah dah macam lukisan canvas lah...

    Salam Maal Hijrah dari Bunda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam maal hijrah juga utk Bunda

      Delete
  4. salam sejahtera.. sorry ganggu.. saya adalah SID SHAKLEE anda.sya cuma nak tnya.. apakah anda sedang mencari supplement utk diri sediri serta keluarga??kami ada menyediakan set2 basic mampu milik..

    :: Pelbagai kombinasi hebat ESP dengan manfaat kesihatan yang berbeza ::

    ☆ Esp + Alfafa = Untuk susu meriah & pekat
    ☆ Esp + Gla Complex = Untuk kesuburan isteri
    ☆ Esp + Vit E Complex = Untuk kulit cantik & gebu
    ☆ Esp + Omega Guard = Untuk ibu hamil & bayi bijak
    ☆ Esp + Meal Shakes = Untuk tambah berat bdn
    ☆ Esp + Zink = Untuk bersalin normal dan caeser
    ☆ Esp + Lecithin = Untuk kurus
    ☆ Esp + Peppermint Ginger Plus = Untuk gastrik

    Jommm pm untuk dapatkan harga istimewa..(^^,)

    COD area Skudai ,Tampoi & BBU..Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak..

    Order & info lanjut tentang produk sila pm inbox hafsah halim # sms / whatsapp : 012-7174926 ( hafsah)
    http://kehebatanshaklee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam. abe pun makin rajin upload pic ke instagram tp setakat ni x reti lg nak mengedit mcm amir ni...boleh ajar abe? tq.

    ReplyDelete
  6. cantik gambar tu bila diedit...

    ReplyDelete
  7. Cantiknya.. Suka sy tgk..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.