Saturday, 26 October 2013

HDR imaging

Assalamualaikum wbt.

Dah lama penulis tak menulis di blog ni. Hari ni penulis saja nak update blog dengan memaparkan gambar-gambar yang di edit menggunakan applikasi phone android yang baru penulis download untuk mendapatkan effect HDR (high-dynamic-range).

Sekian.

Sent from Samsung Mobile


Enjoy the rest of the photos.








6 comments:

  1. encet canggih ke je yg boleh wat gini.tapi view nya cntik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. handset yang tak berapa canggih pun boleh jugak cuma takut ambik masa yang lama masa nak proses apply effect yang dipilih.

      Delete
  2. Assalam, dah lama juga bunda tak singgah kesini...memang cantik gambar2 tu kalu kene dengan cara pengeditan nya...

    Bunda tak pandai sangat bab edit2 ni...tumpang tengok anak2 punya android jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama tak singgah sini pun tak apa sebab blog ni pun dah lama tak di update. Pasal edit gambar ni sebenarnya kena ada minat jugak. Baru ada idea nak edit macam mengikut selera tukang edit.

      Delete
  3. wow! kreatifnya....mcm retro je..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.