Sunday, 31 March 2013

Makan tengah hari di Al-Rawsha

Hari ini penulis dan isteri belanja Abah dan Ma, makan tengahari di Restoran Al-Rawsha iaitu sebuah restoran nasi arab dari Lubnan. Lokasi restoran nasi arab ini adalah di Kampung Pandan.

Masing-masing menunggu makanan dengan penuh sabar.
Sesi makan-makan ini adalah sempena hari lahir Abah yang ke 74 (18hb Mac 2013). Selain dari Abah dan Ma, turut sama untuk sesi makan tengahari ini adalah Chef Aswad dan anak iaitu Sofea (Pn. Hidayah, isteri kepada Chef Aswad tidak turut sama sebab bekerja), Cikgu Hafidz dan isteri iaitu Cikgu Nanie serta Hazim.Makanan yang di order adalah seperti chicken mandy, lamb mandy, lamb kebab, chicken kebab, dan chicken shawarma berserta dengan 1 jug jus tembikai dan 1 jug jus epal hijau.


Restoran Al-Rawsha ini adalah salah satu dari restoran makanan arab yang menjadi restoran kegemaran kami. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Makanan yang diorder hanya tinggal sikit sahaja sebab tak habis makan tapi boleh bungkus untuk makan kemudian.

Sekian.

Sent from my Samsung mobile.

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.