Sunday, 1 January 2012

Haji Rofie & Hajah Rosnah Family Gathering 2011


Pada 16/12/2011 hingga 18/12/2011 yang lepas telah diadakan Hari Keluarga Haji Rofie dan Hajah Rosnah di Impiana Resort di Cherating di samping untuk menghabiskan sisa cuti tahun ini dan juga sempena cuti sekolah anak-anak.

Keluarga yang menghadiri Hari Keluarga kali ini adalah :-

Keluarga Seri Kenangan (Picture 1)
Keluarga Seri Kenangan (Picture 2)
Haji Rofie Ahmad dan Hajah Rahmah Idris
Keluarga Along dan Kak Ros - Batu Muda
Keluarga Amir dan Ita - Taman Samudera (Picture 1)

Keluarga Amir dan Ita - Taman Samudera (Picture 2)
Keluarga Dr. Halim dan Ustazah Rosmarini - Desa Petaling
Keluarga Addylly dan Rosmunira - Taman Melati
Keluarga Hasmani dan Suriana - Shah Alam
Keluarga Aswad dan Norhidayah - Gombak Selatan
Keluarga Hafidz dan Wan Nanie Lydiana - Gombak Utara


Ada satu lagi keluarga, iaitu Keluarga Abang Di & Kak Ela - Bukit Mertajam tapi tak dapat bersama pada hari keluarga kali ini atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.

Banyak aktiviti yang dijalankan seperti sukaneka kanak-kanak dan dewasa, bola tampar pantai, makan malam (main menu - steamboat) best dress untuk dewasa dan kanak-kanak dan acara pemberian hadiah kepada semua keluarga yang hadir.

Memang seronok buat hari keluarga di Impiana Resort, Kuanatan ni. Hari keluarga akan datang? Hmm.. tak tahu lagi kat mana..

Gambar-gambar kenangan semasa hari keluarga tersebut yang diadakan di Impiana Resort ini ada dilampirkan dalam post ini. Harap bersabar kerana gambar-gambar ini mengambil masa yang agak lama untuk di loading sepenuhnya.

 

 
 Sekian.

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.