Wednesday, 30 November 2011

Bercuti di Avillion Beach Resort, Port Dickson.

Pada 25 dan 26 November 2011 yang lepas, aku dan isteri bersama keluarga serta ibu mertua pergi bercuti dan merehatkan fikiran di Avillion Beach Resort.

Kalau ikutkan, ini adalah kali ke-3 (ke-2 untuk tahun ini saja), kami sekeluarga bercuti di sini. Kali yang ke-2, kami tinggal di water challet tapi kali ni di terrace apartment. Sebab kenapa kali ni tak duduk di water challet adalah kerana malam-malam bila air pasang, bunyi bising ombak dan Irfan takut dengan bunyi ombak tu. Seronok tengok anak-anak gembira main air kat kolam.

Semuanya puas hati sebab boleh main air lama-lama. Aku juga ambik peluang ini untuk ambik gambar dorang dan pemandangan waktu senja di pantai. Memang best tempat ni. Walaupun mahal sikit tapi ianya berbaloi bila dapat habiskan masa yang berkualiti bersama isteri dan keluarga tersayang.

Sekian.



















No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.