Saturday, 8 September 2012

Irfan's Sport Day 2012 - Tadika Titian Sayang

Hari ini diadakan Hari Sukan 2012 untuk tadika Amirul Irfan iaitu tadika Titian Sayang. Irfan bersiap awal hari ni. Pukul 7am dah siap walaupun upacara bermula jam 8 pagi. Irfan mewakili rumah hijau. Amirul Aqil pun nak ikut jugak nak tengok abang dia bersukan.

Hari ini Irfan masuk dua acara. Yang pertama adalah susun tin (arranging can) dan satu lagi acara berjalan menggunakan kasut penyu (walking with turtle shoe).

Acara pertama team hijau Irfan dapat nombor 4 dan acara kedua dapat nombor 2. Good job Irfan.

Secara keseluruhan team Hijau dapat tempat yang ketiga. Hanya 3 mata sahaja beza dengan team Merah yang menduduki tempat kedua.

Sekian.
















No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.