Friday, July 6, 2012

Bawa anak2 tgk wayang

Hari ini adalah hari untuk ibubapa hadir ke sekolah untuk mengambil report card. Jadi aku dan isteri mengambil cuti sebab lepas ambik report card kami plan nak bawak Syafiq dan Allya untuk pergi tengok wayang. Bukan main seronok lagi dorang.

Lepas solat Jumaat di Masjid KLCC, aku dan Syafiq ke food court untuk lunch. Mummy dan Allya menunggu kami dalam Suria KLCC. Lepas lunch kami semua terus ke TGV untuk mengambil ticket yang telah dibeli secara online.

Kami tengok citer The Amazing Spiderman (2012). Best jugak Spiderman versi ni.


Bergambar selepas tengok movie.

Lagi gambar kenangan.

Happy face.

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.