Sunday, June 3, 2012

Santai pagi ahad

Hari ni penulis dan keluarga hanya bersantai sahaja di rumah sambil melayan karenah anak-anak.

Danish yang dah pandai main dengan sendiri macam biasa akan mintak nak main kat car porch. Lepas tu si Aqil akan start ikut keluar dan mula menyakat adiknya Danish.

Abang Syafiq dan Irfan sibuk duk layan youtube guna handphone mummy manakala Allya pun sama juga duk layan youtube tapi guna handphone daddy.


Aqil dengan penyapunya
Danish sedang disakat oleh abangnya Aqil.
Aqil tengah menyakat adiknya Danish.
Danish dah dapat penyapu selepas berebut dengan Aqil.
Aqil
Danish tengah buat sepah.
Syafiq dan Irfan dan youtube.
Asyik main handphone daddy je. Habis la bateri tu.
Allya Nadhirah

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.