Friday, March 18, 2011

Breakfast+Lunch di Thaqwa.

Hari ni cuti sekolah bawak anak-anak, sepupu dorang (fatini dan allysa) dan wife, pergi breakfast + lunch kat Restoran Thaqwa, Tmn. Seri Gombak.

Lepas ni nak gi Petrosains pulak. Dulu dah pernah pergi sekali tapi masa tu anak-anak masih kecik lagi.

.....
sent from my htc device

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.