Monday, May 3, 2010

Syafiq start training badminton



Hari ahad lepas syafiq start training badminton bersama dengan dua orang sepupunya, Fatini dan Allysa. First day training couch hanya latih untuk baling shuttle dan swing reket. Bila dah pandai swing, barulah couch ajar pukul shuttle. Lepas hampir 2 jam berlatih swing reket, pukul shuttle, dorang buat latihan untuk fitness pulak.

Latihan diadakan setiap hari Ahad bermula dari pukul 4:00pm - 6:00pm. Next week nak tengok Syafiq nak continue lagi ke tidak berlatih badminton ni. Kalau dia nak continue maknanya dia berminat untuk bermain badminton.

Aku dah pun belikan reket jenis Asiaways untuk dia. Boleh la untuk permulaan. Next weekend kalau berkesempatan, aku akan belikan kasut badminton pulak.

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH diucapkan atas komen anda. Setiap komen akan dibalas dengan kadar segera. Klik pada checkbox "Notify me" untuk baca balasan dari saya atau komen dari pengunjung lain. Sila berkunjung lagi.